833.807.4648

Presidents' Day Quiz - The Apartments at CityCenter

Presidents’ Day Quiz

Mt. Rushmore

Mt. Rushmore

 

Our CityCenterDC location is a great place to celebrate Presidents’ Day in the heart of downtown D.C. In honor of the holiday, we offer some trivia about two famous presidents. Feeling confident? Give it a try:

How tall was George Washington?

A. 5’ 11”
B. 6’ 2”
C. 6’

How many children did George Washington have?

A. 2
B. 10
C. 0

What was George Washington’s middle name

A. He didn’t have one
B. Philip
C. Samuel

What year did George Washington inherit Mount Vernon?

A. 1752
B. 1759
C. 1761

What occurred during George Washington’s presidency?

A. Formation of the U.S. Navy
B. Establishment of the nation’s official currency
C. Creation of the State Department
D. Establishment of the Supreme Court
E. All of the above

What year was Abraham Lincoln elected to the U.S. House of Representatives?

A. 1850
B. 1846
C. 1842

Lincoln was born in which state?

A. Illinois
B. Kentucky
C. Indiana

What college did Abraham Lincoln attend?

A. Harvard
B. He didn’t attend college
C. University of Illinois

How old was Abraham Lincoln when he was assassinated?

A. 62
B. 50
C. 56

How long into Abraham Lincoln’s presidency did the Civil War start?

A. 6 weeks
B. One year
C. 6 months

Answers: 1. B 2. C 3. A 4. C 5. E 6. B 7. B 8. B 9. C 10. A

Feb

08

Black History Month in Washington D.C.

One of the reasons we love the Apartments at CityCenter is that you are in Read More

Feb

22

Special Art, Film and Dining Opportunities

There are some interesting choices happening in D.C. in February, and we want to be Read More